Basın İlan Kurumu Ve Teknoloji Basın İlan Kurumu Ve Teknoloji

Hala Orhan Karakullukçu’nun eserleri konuşulur. 35 yıl sonra. Onun bazı eserlerini yenileyen ise Murat Zorluoğlu oldu. Örneğin kadınlar pazarını yeniledi. Yine Otogarı yeniledi, yer altındaki içme suyu ve atık su borularını değişti.

ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ İCRAATLAR YAPTI
Yalıncak Plajı, Kahramanmaraş caddesi Ganita Sahili, Planeteryum, Kadın yaşam merkezi ve devam eden projeler. Bütün bunlara rağmen bir dönemle sınırlandırıldı. Görev ikinci dönemde Ortahisar belediye başkanı Ahmet metin Genç’e verildi.
Murat Zorluoğlu’na yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan 31 Mart tarihine kadar çalışmaya devam edeceğini de bizlere aktardı. Allah sağlık versin.

İLÇELERİN ADAYLARI
Sevgili Okurlar, Büyükşehirler belli oldu. İstanbul’un ilçeleri de belli. Trabzon’un ortahisar ve diğer ilçelerinde büyük bir çekişme yaşanıyor. Sanırım bu hafta sonuna doğru bu ilçelerde açıklanacak ve herkes işine bakıp devam edecek. Sıkıntılı ilçeler var. Arsin, Sürmene, Vakfıkebir, Tonya gibi. Buralarda da ard arda anketler yapıldı. Ortahisar’da da tam 8 ismin adı geçiyor. Bu isimlerden kim olacak? Ahmet Metin Genç’in Faruk Kanca ve Salih Cora’dan birini istediği iddiaları var. Bakalım nasıl bir karar çıkacaktır.

İSTANBUL’DA KARADENİZ
Değerli Okurlar, İstanbul’da da AK parti adayları açıklandı. Açıklanan adaylar arasında Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon adayları da dikkat çekti. Karadenizlilerin yoğun yaşadığı bölgelere o denkleme göre aday koydular.  Üsküdar’ı üsküdar yapan Hilmi Türkmen 3.dönem Belediye Başkan adayı gösterildi. Seçilmesi de muhtemeldir.

YÖNETİM  GÖREMEDİ Mİ?
Sevgili Okurlar; Trabzonspor’un en kritik maçlarından önce  Onuachu, Pepe ve Trezeguet Afrika kupasını gittiler. Trabzonspor böylesine hücum hattının boşaldığını tahmin edemedi mi? Bunun üzerine çalışıp bir santrafor alamadı mı? Pendik bile İki santrafor birden transfer etti. Hem de şu birkaç günlük arada. Sahi Trabzonpor’un izleme komitesi; teknik ekibi, Yönetimi ne yapıyor? Bir türlü iş bitiremiyorlar. Bu demek ki, Afrika kupasındaki oyuncuların dönüşünü bekleyeeğiz. Öyle 5 stoper varken gidip stoper almak bu takıma ihanettin. Trabzonpor’a bir Ortasaha birde 10 numara lazım. 
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Ayşe Sancak