Oluşan Durum ve Çalışmalar
Yol çalışması sırasında yaşanan heyelan, yağmurun etkisiyle oluştu. Neyse ki, bu olay sonucunda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Tek taraflı ve tali yollardan kontrollü bir şekilde trafiğe açılan yolda, şu anda duvar yapım çalışmaları devam etmektedir.


Yol Yapım Firma Sahibinin Açıklaması
Yol yapım firması sahibi Hasan Taşkara, yaklaşık iki aydır devam eden yol yapım çalışmalarında son yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Taşkara, iki gün boyunca taş duvar çalışmaları yapıldığını ve yağmurun etkisiyle duvarın arkasında kayma meydana geldiğini ifade etti. Ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, kontrollü bir şekilde trafik akışının sağlandığını ve yolu tamamen trafiğe açmayı planladıklarını dile getirdi.


Sonuç ve Gelecek Planlar
Bu tür doğal olaylara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanırken, yetkililerin çalışmalarıyla yolun tamamen açılması planlanmaktadır. Yapılan çalışmaların ardından, ulaşımın normale dönmesi hedeflenmektedir.

Trabzon'da Fındık Verim ve Kalitesini Artırmaya Yönelik Toplantılar Başladı Trabzon'da Fındık Verim ve Kalitesini Artırmaya Yönelik Toplantılar Başladı

Muhabir: AYŞE SANCAK