Edinilen bilgilere göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler, Atatürk Bulvarı'na bir minibüsle gelerek E.H. ve kimliği henüz belirlenemeyen bir başka şahsa pompalı tüfekle ateş açtılar. Bu saldırı sonucunda, olay yerinden geçmekte olan Ş.Ö. de pompalı tüfekle yaralandı.

Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı

Yaralılar, hemen Of Devlet Hastanesi'ne ve Trabzon Kaşüstü Hastanesi'ne kaldırıldılar. Neyse ki, yaralıların hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte, yaşanan bu olayın ardından bölgede tedirginlik arttı.

Olayın failleri hala belirlenemedi ve olay yerinden araçla kaçtıkları tespit edildi. Polis, olayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor ve faillerin yakalanması için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Of ilçesinde yaşanan bu kanlı kavga, bölgede güvenlik endişelerini artırdı ve olayın ardından vatandaşlar tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Editör: Birol Sancak