Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar

Başkan Vekili ve Başkan Yardımcıları Belirleniyor
Aktarılan bilgilere göre, Ahmet Kaya'nın başkan vekili olarak ya Murat Özçilingir ya da Cüneyt Zorlu'yu atayacağı belirtiliyor. Başkan yardımcılığı pozisyonlarına ise Alparslan Özdemir'in yanı sıra bir başka ismin daha atanacağı ifade ediliyor.

Özel Kalem Müdürlüğüne Tecrübeli İsim: Temel Eyüboğlu
Trabzon Belediyesi eski Basın Birimi çalışanlarından Temel Eyüboğlu'nun, özel kalem müdürü olarak atanması bekleniyor. Kendi ajansını kurduktan sonra Ortahisar ilçe yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Eyüboğlu'nun bu önemli göreve atanması dikkat çekiyor.

İmar Müdürü ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Görevlendirmeleri Yakında
Ahmet Kaya'nın, imardan sorumlu başkan yardımcısı ve İmar Müdürü ile çalışacağı bilgisine ulaşılırken, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü pozisyonunun da yakın zamanda belirleneceği konuşuluyor. Belediye ekibinin tamamlanmasıyla birlikte, Ortahisar ilçesinde yeni dönem için hazırlıklar hız kazanacak gibi görünüyor.

Muhabir: BİROL SANCAK