Geceye kulüp başkanı Selahattin Baba ve ailesinin yanı sıra yönetim kurulu, voleybol takımının başantrenörü Abdurrahman Ertuğral, kulübün veteran takımı, altyapı sporcuları, kulüp çalışanları da katıldı.

İFTAR programında bir konuşma yapan Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba, “Kadir Gecenizi kutluyor, şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Burada çok güzel bir tablo var. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Gelecek yıl hem voleybol hem veteran takımımızla daha başarılı sonuçlar almayı umut ediyoruz. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Turizm Zirvesinde Bakan Damgası: Bakan Uraloğlu Trabzon Turizminin Gelişimini Ele Aldı Turizm Zirvesinde Bakan Damgası: Bakan Uraloğlu Trabzon Turizminin Gelişimini Ele Aldı

Daha güçlü bir yönetim geliyor

SON dönemlerde hem voleybol hem de veteran takımlarıyla aldığı başarılı sonuçlarla alkışı fazlasıyla hak eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, gelecek yıl da adını duyurmaya devam edecek. Edinilen bilgiye göre şimdiden çalışmalara başlayan Başkan Baba, ekibinde değişiklik yaparak daha güçlü bir yönetim oluşturmayı planlıyor. Birkaç kurumla da bu anlamda olumlu görüşme gerçekleştirildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY