AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında

Seçim çalışmaları çerçevesinde konuşan Başkan Bıyık, 5 yıl önce ilçede kadınların gezinti yapabileceği, nefes alabileceği, çaylarını içebilecekleri bir alan bulunmadığını ifade ederek, "Beş yılda çok önemli ler yaptık. Kadınlarımız için büyük hizmetlere imza attık. Herkesten beş yıl evvelki Yomra ile bugünkü Yomra'yı kıyaslamalarını rica ediyorum."

Artan Sosyal Alanlar:
58312Eec Bb38 4B2B B1B9 Cff3E30E6F74

Başkan Bıyık, Yomra'nın bugün en çok sosyal alana sahip ilçe haline geldiğini vurgulayarak, "Sokağa çıktığımda özellikle siz kadınlardan sürekli teşekkür alıyorum. Sizin varlığınız bizim hizmet azmimizi daha da arttırıyor."

Gerçekçi Projeler:

Yeni dönem projelerini kamuoyuna açıklayan Başkan Bıyık, projelerinin gerçekçi işler olduğunu ve tamamlandıklarında Yomra'yı çok daha ileri noktalara taşıyacağını belirtti.

Kadınlar İçin Hizmetler:
Ba91Cb11 0139 4E84 9D84 Cd1Cb72B5687

Başkan Bıyık, kadınlara yönelik hizmetlerin önemine vurgu yaparak, "Kadın annedir, kadın bacıdır, kadın eştir, kadın kardeştir. Velhasıl kadın baş tacıdır. Sizin huzur ve mutluluğunuz için gece gündüz çalışmak, gayret etmek de benim vazifemdir" şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA