Schalke 04’ten kiralanan Mehmet Can Aydın, Southampton’dan kiralanan Nijeryalı yıldız Paul Onuachu, El Ettifak’tan kiralanan Berat Özdemir, Udinese’den kiralanan Hırvat stoper Benkovic'in yanı sıra sezon başında Arsenal’den transfer edilen ve 1 yıllık sözleşme yapılan Fildişi Sahilli yıldız Nicolas Pepe'nin kontrat süreleri doluyor. 

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Mehmet Can Aydın ve Benkovic için opsiyon maddeleri hayata geçirilmedi. Yüksek maliyetinin yanı sıra beklenen performansı gösteremeyen Nicolas Pepe’nin de sözleşmesi uzatılmayacak. Bordo-Mavili ekip, kiralık sözleşmeleri sona ermesine rağmen Berat Özdemir ile Paul Onuachu’yu yeniden kadroda tutmak istiyor. 

Bu konuda Trabzonspor’un oyuncuların kulüpleriyle görüşmeleri sürdürdüğü biliniyor. Bu arada sözleşmeleri biten oyuncuların dışında Trabzonspor’un yeni sezon için kadroda düşünmediği birçok futbolcunun olduğu biliniyor. 

Farklı kulüplere kiralanan Kourbelis, Teklic, Lahtimi gibi oyuncuların yanı sıra mevcut kadrodan teklif gelebilecek oyuncularla ilgili de planlama yapılacağı öğrenildi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU