Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup ederken, Trezeguet'in performansı adeta fırtına gibi esti. Bir haftalık aradan sonra, Mısırlı oyuncu gol ve asistlerine devam etti. Karagümrük maçında 1 gol ve 2 asist yaparak 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezonun başından bu yana Trabzonspor'un en skorer ismi oldu. Son 5 maçta 4 gol atan ve 2 asist yapan Trezeguet, bu sezon ligdeki gol sayısını 8'e çıkardı. Toplamda ise 9 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Trabzonspor & Gaziantep FK'yı Devirecek, İşte Muhtemel İlk 11'ler : Fırtına Hazır! Trabzonspor & Gaziantep FK'yı Devirecek, İşte Muhtemel İlk 11'ler : Fırtına Hazır!

Onuachu ve Destan Yetenekleri İzliyor

Mısırlı futbolcu, bu sezon Trabzonspor'un tüm kulvarlarda en fazla gole katkı sağlayan ismi oldu. Trezeguet'i 9 gol ve 3 asistle Onuachu takip ederken, Enis Destan ise 8 gol ve 4 asistle yer aldı. Ayrıca son iki sezonda 22 gol ve 14 asistle oynayan yetenekli futbolcu, geçen sezondan bu yana Trabzonspor formasıyla ligde en fazla gol atan (19) ve gol katkısında bulunan oyuncu (19 gol ve 6 asist) unvanlarını elinde bulunduruyor. Trezeguet'nin bu performansı Avrupa ve Mısır basınında da büyük yankı uyandırdı.

Muhabir: AYŞE SANCAK