Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Ancak Bordo-mavililer Afrika Kupasından  hazır dönen  ve Beşiktaş karşısında  başarılı bir futbol sergileyerek sol kanada  işlerlik kazandıran  Mısırlı Trezeguet  ile  yakaladığı   çok net 2 pozisyondan yararlanmadı.

Deneyimli oyuncunun hele 75. Dakikada atamadığı gol inanılır gibi değildi. Oysa  Trezeguet   kaçırması atmasından zor bu pozisyonu golle sonuçlandırabilseydi  zaten rakibine oranla daha etkili oynayan Trabzonspor maçı çevirebilirdi.

Mendy bu dakikada geriden uzun bir topla Visca’yı gördü bu futbolcunun  çizgiye inip kale önüne kestiği ve kaleci Mert’i geçen topu  1,5 metre mesafeden   boş kaleye gönderemeyerek auta atan   Trezeguet  adata saç baş yoldurdu.

Aynı  oyuncu yine Mendy’nin  89. Dakikadaki ara pasıyla  kaleci Mert’le karşı karşıya kaldı ancak bu topu da Mert’e nişanlayarak golle sonuçlandıramadı.
 

Editör: Birol Sancak