Mini EYT Paketi Başladı! 1999-2007 Sonrası Girişlilere Müjde! Mini EYT Paketi Başladı! 1999-2007 Sonrası Girişlilere Müjde!

Baş, yaptığı açıklamada, TSGİAD olarak siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve projelerini dinlediklerini belirtti. Aydın'ın tanıdıklarıyla dostlukları olduğunu ifade eden Baş, iş insanlarının belediyelerle iş birliği içinde olması gerektiğini vurguladı. Belediye başkanlarının ulaşılabilir olması gerektiğine değinen Baş, iş dünyası ve vatandaşların belediye başkanlarına doğrudan ulaşabileceğini ve ortak projeler geliştirmeye açık olduklarını söyledi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ise iş dünyasını önemsediklerini ve onların ekonomiye katkı sağladığını belirtti. Kendisinin de bir iş insanı olduğunu vurgulayan Aydın, iş dünyasıyla ilgili birçok konuya hakim olduğunu dile getirdi. Aydın, seçilmesi halinde şehrin değerli iş insanlarıyla ortak projeler yapacaklarını ve birlikte çalışarak başarıya ulaşacaklarını ifade etti. Şehri birlikte kalkındıracaklarını vurgulayan Aydın, iş dünyasıyla iş birliği içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Birol Sancak