Baş, “Derneğimizin sekizinci başkanı olarak göreve geldim. 16 kişilik yönetimimiz ile kentimize hizmet etme gayretindeyiz. 50 üyemiz var. Üye sayımızı 100’e çıkarma hedefimiz var” dedi.

GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Samsun'da Su Kanalına Devrilen Otomobilde 3 Kişi Yaralandı Samsun'da Su Kanalına Devrilen Otomobilde 3 Kişi Yaralandı

4E0095E2 A82B 4329 Af6C Bff1C4Ceb933

Baş, Trabzon’a faydalı işlere imza atmak için yola çıktıklarını dile getirerek, “Yönetimimizin çoğu derneğin kuruluşunun içinde yer alıyor. Hedefimiz gençlere dernekçiliği öğretip, sevdirmek. Projelerimizi anlatalım, tecrübelerimizi paylaşalım. Kentimizin dinamik, vizyon sahibi iş insanları ile kentimize faydalı olacak işlere imza atmayı hedeflemekteyiz” ifadelerine yer verdi.

PROJE ÜRETECEĞİZ

C52A0747 5C7D 4D8D Ae03 20Da98919Ff9

Baş, Trabzon’a kurmayı planladıkları ‘Eğitim Vadisi’ projesini çok önemsediklerini dile getirerek, şöyle devam etti: “Eğitim vadisi projemiz var. Bu projeyi gündemde tutarak hızlı bir şekilde adım atacağız. Her siyasi partiye açığız. Partiler üstüyüz. Siyasilerin davetlerine de katılacağız. Derneğimize de davet edeceğiz. Kentimize ne katabiliriz. Bunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Piyasalar dalgalı. Kendi işlerimizi aksatmadan, TSGİAD olarak tek hedefimiz kentimize faydalı olacak projeler olacaktır.

Muhabir: AYŞE SANCAK