TRÜBÜNLERİ TAHRİK ETTİLER

Baş, “Trabzonspor’umzun Fenerbahçe maçında istenmeyen olaylar oldu. Sahaya taraftarların girmesini tasvip etmiyorum. Yanlıştır. Fenerbahçeli İrfan Can ve Mert Hakan’ın Trabzonspor taraftarları ve tribünleri tahrik ettiler” dedi.

TARAFTARIMIZ SAĞ DUYULU DAVRANDI

Baş, şu şekilde devam etti: “Akabinde sahaya atyalan bir çok taraftar oldu. Bu çok abartıldı. Yine Fenerbahçe maçında İstanbul’da polis araçları yakılmıştı. Trabzon’da olduğu için abartıldı. Kamera kayıtlarında her şey ortada. Yerde yatan seyircilerimizin kafasına futbolcular vurdu. Trabzonspor taraftarı sağ duyulu davranarak olayların büyümesini de önlemiştir.”

Paul Onuachu, Trabzonspor'da Gol Katkısında Rekor Kırdı. Nijeryalı Yıldızın Performansı Dikkat Çekiyor Paul Onuachu, Trabzonspor'da Gol Katkısında Rekor Kırdı. Nijeryalı Yıldızın Performansı Dikkat Çekiyor

KULÜBÜMÜZÜN  YANINDAYIZ

Baş, “Fenerbahçe maçı kazanmış. Sevinmek doğal hakkınız. Futbolcular sahadan çıksın, soyunma odasında sevinsin. Balık olta hareketi çok yanlıştı. Kameralarda her şey mevcutken spor yorumcuların konuşması beni çok üzmüştür. Maç başlamadan tribünler tahrik edildi. Trabzonspor’umuzun her zaman yanındayım. Hakimlerimiz, savcılarımız çok iyi bilir. Futbol müsabakasında seyirci sahaya girmiş, dayak yemiş. Tutuklanmalarını da çok doğru bulmuyorum. Trabzonlular olarak kenetlenmemiz gerekiyor. İstanbul medyası ve basını güçlüler. Feberbahçe, ‘Ligden takımı çekeriz’ diyor. Fenerbahçe’yi sevmesek de büyük camia. Takımı ligden çekerim ne demek. Oyuncuları ceza alacaklar. Yarışta Galatasaray ile mücadele veriyor. Fenerbahçe şampiyon olamayacağını anlayınca algıya başladı. Bizim için önemli bir kayıp değildir. Çok uyanıklar. Oyuncuları alacakları cezaları hafifletmek için bir çıkış yolu arıyorlar. Trabzon’daki iş dünyası olarak kulübümüzün yanındayız” diye konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN