Gümüşhane'de "Fide Bizden, Üretmek Sizden" Projesiyle Sebze Üretimi Destekleniyor Gümüşhane'de "Fide Bizden, Üretmek Sizden" Projesiyle Sebze Üretimi Destekleniyor

TTSO'dan yapılan açıklamada, bugün (13 Ocak 2024 Cumartesi) gerçekleştirilmesi planlanan Kalandar kutlaması etkinliklerinin, ülkenin güvenliği ve şehitlerimize duyulan saygı nedeniyle iptal edildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Kalandar Kutlaması organizasyonu iptal edilmiştir. TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenecek olan Kalandar kutlaması organizasyonu, Pençe - Kilit Harekâtı Bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu askerlerimizin şehit olması nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

Bu duyarlı karar, ülkenin içinde bulunduğu hassas dönemde, şehitlerimize olan saygıyı ve vatanseverliği vurgulamak amacıyla alındı. Şehitlerin anısına yapılacak anlamlı etkinlikler ve dualar, milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye devam ediyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak