Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi'nin 15. Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün ASKF Sahası'nda gerçekleştirilecek.

Mevcut başkan Metin Bak'ın yanı sıra Hüseyin Beldüz, Ömer Sağır ve eski başkanlardan Nurettin Balaban, başkanlık için yarışacaklar. 4 liste ile gidilecek olan ve saat 11.00’de başlayacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul’da üye antrenörler yeni başkanlarını seçecekler. Yeni seçilen yönetim kurulu 3 yıllığına görevi devralacak.

Metin Bak, son iki dönemdir başkanlık görevini yürütüyordu. 2021 yılında yapılan seçimde Bak, 287 oya karşılık 463 oy ile yeniden başkan seçilmişti. Olağan Seçimli Genel Kurul’da mevcut başkan Metin Bak kırmızı liste, Hüseyin Beldüz yeşil liste, Ümit Sağır siyah liste ve eski başkanlardan Nurettin Balaban ise beyaz liste ile seçimlerde yarışacaklar. Seçimlerde 1.268 üye oy kullanacak.

Editör: Birol Sancak