Türk futbolunda önemli bir adım atılarak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısı, yaklaşık 2.5 saat sürdü. Toplantıda, Türk futbolunun karşılaştığı sorunlar, kulüplerin ekonomik talepleri ve temel problemler detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk futbolunun güçlenmesine vurgu yaparak, "Son haftalarda yaşadığımız sorunlardan dolayı buradan omuz omuza hep birlikte çıkacağız. Türk futbolu buradan güçlü çıkacak" açıklamasını yaptı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Biz büyük bir aileyiz. Başarıyı da başarısızlığı da birlikte sahipleneceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, toplantının olumlu geçtiğini belirterek, "Arzu ve irade varsa el ele, omuz omuza temel sorunları çözebileceğimize dair toplantı sonucu aldık" dedi. Toplantıda futbolun temel problemleri, hakemlik müessesesi ve yaşanan son olaylar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Katılımcılar, birlikte çalışarak Türk futbolunun karşılaştığı zorlukları aşmak için kararlı bir adım attıklarını dile getirdi.

Editör: Birol Sancak