Son zamanlarda düzenlenen başarılı operasyonlarla hain terör örgütü PKK'ya karşı kararlı bir mücadele sürdürülüyor. Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde bir grup teröristin tespit edilmesi üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri kısa sürede harekete geçti ve 14 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

Patates Hat ve Mobil Banka Hesapları Dolandırıcılığı: Yüzbinlerce Kişi Mağdur Patates Hat ve Mobil Banka Hesapları Dolandırıcılığı: Yüzbinlerce Kişi Mağdur

Aynı şekilde, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde de 2 PKK/YPG'li terörist belirlendi. Düzenlenen operasyonla bu teröristler de etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceği vurgulanarak, terörün kaynağında yok edilmesi için operasyonların süreceği ifade edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlarıyla teröristlere karşı verilen mücadeledeki kararlılık ön plana çıkıyor. Terörle mücadelede gösterilen azim ve kararlılık, terörün kökünün kazınması için devam edecek.

Muhabir: HABER MERKEZİ