"Beynine Pıhtı Atmış: Tedavisi Yoğun Bakımda Devam Ediyor"


Nuri Alço'nun hastaneye kaldırılmasının sebebinin beynine pıhtı atması olduğu belirtildi. Bu durum nedeniyle bilincinin kapalı olarak hastaneye getirildiği ifade edildi. Şu anda yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylar endişeyle bekleniyor.

"Eşi Açıklama Yaptı: Pıhtı Atması Nedeniyle Beyin Kanaması Geçirdi"

Hac Eğitim Seminerleriyle Hacı Adaylarına Yolculuk Öncesi Hazırlık Hac Eğitim Seminerleriyle Hacı Adaylarına Yolculuk Öncesi Hazırlık


Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, yaşananları şu sözlerle aktardı: “Bayramı burada geçirmek için yanımıza gelmişti. Pıhtı atması nedeniyle beyin kanaması geçirmiş. Kan sulandırıcı hap kullanıyordu ama son birkaç gündür ihmal etmiş.” Bu açıklamalar, oyuncunun yaşadığı sağlık sorununun ciddiyetini vurguladı.

"Türk Sinemasının Diğer Bir Efsanesi Kadir İnanır'ın Ardından: Benzer Bir Durum"


Nuri Alço'nun yaşadığı sağlık sorunu, Türk sinemasının bir diğer efsane ismi Kadir İnanır'ın benzer bir durum yaşamasının ardından geldi. İnanır, geçtiğimiz günlerde beynine pıhtı atması sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmüştü. Bu benzerlik, Türk sineması camiasında derin bir endişe ve üzüntü yarattı.

"Kariyeri ve Kişisel Hayatı: Türk Sinemasının Köşe Taşlarından Birisi"


Nuri Alço, Türk sinemasının köşe taşlarından biri olarak uzun yıllar boyunca sektördeki varlığını sürdürdü. 1951 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen oyuncu, Yeşilçam'ın "Kötü Adamı" olarak bilinirken, geniş bir hayran kitlesi tarafından sevilip sayıldı. Profesyonel voleybolculuk kariyerinin ardından sinemaya geçen Alço, uzun yıllar boyunca pek çok unutulmaz filme imza attı. Şu anda yaşadığı sağlık sorunu, sevenlerini derinden üzmüş olsa da, Nuri Alço'nun Türk sinemasındaki izi her zaman kalıcı olacak.

ENSONHABER

Editör: Birol Sancak