İsrail, Filistinlilerin Çadırlarını Bombaladı: 25 Ölü, 50 Yaralı İsrail, Filistinlilerin Çadırlarını Bombaladı: 25 Ölü, 50 Yaralı

KURBANLARINIZI EMANET EDEBİLİRSİNİZ

Dizi oyuncusu Burak Haktanır, Türkiye Diyanet Vakfı’nın kurban bağışlarını güvenilir bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını vurgulayarak şunları aktardı: "Vakfın gönüllüsü olarak Gana’daki kurban dağıtım organizasyonuna katılmış ve emanetlerinizi oradaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıldığına bizzat şahitlik etmiştim. Bu yıl da Vakfın gönüllüsü olarak Endonezya’da kurban dağıtım organizasyonuna katılacağım ve emanetlerinizin orada sağlıklı bir şekilde dağıtılmasına hem katkıda bulunacağım hem de şahitlik edeceğim. Sizler de kurban bağışlarınızı gönül rahatlığıyla Türkiye Diyanet Vakfı’na emanet edebilirsiniz.”

79 ÜLKEYE SEFERBERLİK

Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Türkiye’de ve 79 ülkede hayırseverlerin kurban emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirterek şu çağrıyı yaptı: “Türkiye’den Filistin’e; Afrika’dan Asya’ya dünyanın dört bir yanına uzanan bu iyilik seferberliğine siz de emanetlerinizle destek olabilirsiniz. Haydi sen de bu hayır seferberliğine katıl.”

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU