Trabzonspor'un Gözü Gaziantep Maçında: Avcı Ne Karar Verecek? Trabzonspor'un Gözü Gaziantep Maçında: Avcı Ne Karar Verecek?

Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulması nedeniyle alınan karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından da değerlendirilerek onaylandı.
TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır. TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda Yayın İhalesi iptal edilmiştir."

1D95410D D47F 40Ba B593 308Cd2Ce39E6
Yeni karar gereği, Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devrine ilişkin olarak tüm ilgililere 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00'e kadar tekliflerini iletmeleri için süre verilmiştir. Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının kapsamı ve sağlanması gereken asgari şartlar hakkında bilgi almak isteyenlerin ise en geç 01.03.2024 saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Yayın ihalesinin iptal edilmesi, Türk futbolu ve yayıncılık sektöründe önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Yeni süreçte, yayın haklarının değerlendirilmesi ve yeni bir yayıncıyla anlaşılması bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN