Köksal Boz'un Kongre Konuşması

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz'un divan başkanlığını üstlendiği kongrede yaptığı konuşmada, Selman Eroğlu'na hizmetleri için teşekkür ederken, yeni döneme Selami Öktem ile başlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Boz, bu süreci bir bayrak yarışı olarak tanımlayarak Yeşilay'ın Gümüşhane'de, bölgede ve ülke genelinde en iyi şekilde temsil edilmeye devam edileceğini vurguladı.

Toplum İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Boz, Yeşilay'ın topluma faydalı olma amacı doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayarak, görev alanların bu uğurda menfaat gözetmeksizin çaba sarf ettiğini ifade etti. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, geçmiş dönemde görev alanlara teşekkür etti ve yeni yönetimi tebrik etti.

Sahada Aktif Faaliyetler

Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı

Boz'un önemli vurgularından biri de Yeşilay'ın sahada aktif olması gerekliliğiydi. Sahada stant faaliyetlerinin önemine değinen Boz, bu faaliyetlerin devamlılığının önemine işaret etti. YEDAM'ı (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) tanıtarak bilinçlendirme çalışmalarını sürdüreceklerini ve eğitim faaliyetlerini iş yerlerinde ve formatör öğretmenlerle birlikte gerçekleştireceklerini belirtti.

Selami Öktem Başkanlığındaki Yeni Yönetim Kurulu

Selami Öktem'in başkanlığındaki yeni Yeşilay Gümüşhane şube yönetim kurulu ise İrem Bozkurt, Ezgi Mıhcı, Yusuf Can Bayık ve Yunus Emre Duran'dan oluştuğu açıklandı. Yeni yönetim, topluma hizmet etme yolunda kararlı bir şekilde çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Editör: Birol Sancak