TOPLUM İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz’un divan başkanlığını yaptığı kongrede konuşma yapan Boz, “Selman başkanıma bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. 2 dönem şube başkanlığı görevini başarılı şekilde ifa etti. Şimdi görevini Selami hocamıza teslim ediyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeşilay’ımızı Gümüşhane’de, bölgede ve ülkemizde en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.  Boz, “Burada menfaat yok. Allah rızası var. Topluma faydalı olmak için uğraşıyorsunuz. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Geçmişte görev yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyor, yeni görev alacak arkadaşları tebrik ediyorum” diye konuştu.

SAHALARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ

Y E Ş İ L A Y

TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı

Boz, şöyle devam etii: “Yeşilay olarak asıl amacımız insanları bilinçlendirme faaliyeti. Bunlar için burada varız. Bizim en önemli çalışmamız sahada stant faaliyeti. Biz sahada olmazsak kimse bizi bilemez. Saha faaliyetlerinde YEDAM’ı da anlatıp tanıtacağız. Bir gün yapıp sonra bırakırsak unutuluyor. Sürekli stant faaliyetlerimiz olmalı. İş yerlerinde olup, formatör öğretmenlerimizle eğitim vereceğiz. Sahada olacağız.” Selami Öktem başkanlığındaki Yeşilay Gümüşhane şube yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: İrem Bozkurt, Ezgi Mıhcı, Yusuf Can Bayık ve Yunus Emre Duran. 

Muhabir: AYŞEN KARABİNA