BU MİLLETİN ORTAK ESERİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, bu milletin ortak eseri olarak kurulmuştur” dedi. 7. SAYFA’DA

KAHRAMANLIK DESTANI YAZDIK

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Türk milletini boyunduruk altına almak gibi bir gaflete düşen emperyalist ülkelere karşı adeta kahramanlık destanı yazdık” dedi. 

EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılı nedeniyle bir yazılı kutlama mesajı yayınladı. Yıldız Cumhuriyet, korumamız ve ödün vermeden yaşatmamız gereken en değerli varlığımızdır” dedi. 

RAHMET VE MİNNETLEANIYORUZ

Bahar Ayvazoğlu, ‘Cumhuriyetimizin ilanının 97.  yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve devletimizin kuruluşuna vesile olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.’ dedi.

“EGEMENLİĞİMİZİN TAÇLANDIĞI KUTLU GÜN”
 
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye için bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Saygıdeğer Siirtliler;

“Milletimizin ezelden ebede uzanan tarih yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası olan ve önümüzde yepyeni ufuklar açan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97’nci yılını, ülkemiz genelinde olduğu gibi, ilimizde de büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Aziz Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Kurtuluş Savaşı mücadelesinde her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen bir bağımsızlık destanı yazmıştır. Yüce milletimiz kudret ve iradesiyle vatan edindiği Anadolu topraklarını parçalanmaktan kurtarmıştır. Bu mücadele süresince milletimizin en büyük güç kaynağı istiklal ve istikbaline olan sarsılmaz inancı olmuştur. Osman HACIBEKTAŞOĞLU Vali/Belediye Başkan V.
Editör: TE Bilisim