Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Mert Demir'e Ödül Verdi! Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Mert Demir'e Ödül Verdi!

Sosyal medyanın son gündem konularından biri, uçak içerisinde namaz kılma görüntüleri oldu. İsmailağa Cemaati'ne yakın oldukları öne sürülen kişilerin, havada uçarken namaz kıldığı anlar, "İman varsa imkan da vardır" notuyla TikTok üzerinden paylaşıldı.

Video, kısa sürede geniş bir kitleye ulaşarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Ancak paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, görüntüler hakkında çeşitli yorumlar yaparak tartışma başlattı. Özellikle "Bu namaz kabul olur mu?" şeklindeki yorumlar, videonun içeriğiyle ilgili soru işaretleri oluşturdu.

Uçak içinde dinî bir ibadet olan namazın, yolculuk esnasında nasıl yapılması gerektiği konusundaki tartışmaların yanı sıra, paylaşılan görüntülerin sosyal medyada ne tür etkiler yaratacağı da merak konusu oldu. Bu tür videoların toplum üzerindeki etkileri ve tartışmaları, gün geçtikçe artarak devam ediyor.
KAYANK/YENİ ALANYA

Editör: Ayşe Sancak