MÜKEMMEL BAŞLAMIŞTI
Trendyol Süper Ligde Trabzonspor’un kalesini koruduğu ilk dört maçta harikalar yaratan Uğurcan Çakır taraftarları şok eden bir kararla Galatasaray’a transfer oldu. Uğurcan’ın yazılı açıklama ile bizzat duyurduğu transferle ilgili taraftarlar tesislere gitti ve yönetime protesto gösterisinde bulundular.
‘APTALLIK’ DEDİ
Gün içinde hem Trabzonspor hem de Galatasaray’dan Kamu Aydınlatma Platformuna bilgilendirmeler geldi. Buna göre Trabzonspor 3 milyon Euro’da Bonus alabilecek. Satışın ardından Trabzonspor eski teknik direktörü Mustafa Akçay, ‘Trabzonspor’un kaptanı olarak ölmek varken, para için gitmek aptallıktır’ dedi.
İYİ İŞ ÇIKARDILAR
Trabzonspor Yönetim Kurulu eski Üyesi Ahmet Uğur Zihni ise TAKA Gazetesine yaptığı değerlendirmesinde ‘Bu taraftar Ali Kemal abi için de yürüdü. Ancak o gitmek istemiyordu. Uğurcan gitmek istiyor. Trabzonspor, Uğurcan ve Galatasaray kazandı, kaybeden taraftar oldu’ değerlendirmesini yaptı.