Trabzonspor'da kaleci arayışları yedekte bekletilmeye devam ediyor. Bordo-Mavili kulüp kaptan Uğurcan Çakır'ı beklentilerin altında bir bedelle satmak istemiyor. Trabzonspor'un idol ismi ve taraftarın sevgilisi Uğurcan Çakır'ın yurt içinde bir takıma gönderilmesi kesinlikle düşünülmüyor.

Taraftarlar böyle bir ihtimalin doğması durumunda kulüple manevi bağların zayıflayacağına ve dejenere olacağına dikkat çekiyor. Trabzonspor'un rekabette İstanbul kulüplerine özellikle kaptanlarının satışının akıldan dahi geçirilmemesine işaret edildi.

Böyle bir gerçekliğin yaşanması durumunda ise verdiği sözler gereği yönetimin sezon içinde büyük tepkilere maruz kalacağına atıfta bulunuluyor.

Trabzonspor’dan Savunmaya Dev Yatırım! Wooh İçin Yeni Teklif Yolda
Trabzonspor’dan Savunmaya Dev Yatırım! Wooh İçin Yeni Teklif Yolda
İçeriği Görüntüle

Uğurcan'ın Monaco'ya satılması durumunda ise Kayserispor'dan Bilal Bayazıt'ın Trabzonspor'un kalesi için son derece yetersiz olduğu kanaati yaygınlaşırken olası kaleci transferinde önceliğin Eyüpspor'dan Berke Özer, Bodrumspor'dan Diego Souza, Kayserispor'dan Onurcan Piri'ye verilmesi gerektiği yazılıyor. Trabzonspor'da, Uğurcan'ın hâlâ takımda kalması beklentiler dahilinde iken genç kaleci Onuralp Çevikkan'a şans tanınabileceği bilgisi geliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN