Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti'nin Trabzon mitinginde Trabzon halkına seslendi.

Karadeniz'in incisi olarak nitelendirdiği Trabzon'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uraloğlu, mitingde Trabzon'un çeşitli ilçelerine ve mahallelerine selam gönderdi.

Türkiye'nin 100 yılını ilk 2023'te demokrasi şöleni gibi geçen Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde, Trabzon'un istikrar ve kalkınma için "Devam" dediğini vurguladı. AK Parti'nin liderliğinde Türkiye'nin her alanda büyük adımlar attığını ve hizmet ve eser siyaseti ile öne çıktığını belirtti.

Uraloğlu, Trabzon'un ihtiyaçlarına yönelik altyapı projelerinin devam ettiğini ve yapılacaklar listesinin olduğunu dile getirdi. Zigana Tüneli, Kanuni Bulvarı ve Boztepe Tüneli gibi önemli projelerin tamamlandığını ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

AK Parti, Ortahisar (Merkez) ilçe önceki başkanı Mustafa Yanmış’tan şok seçim yorumu AK Parti, Ortahisar (Merkez) ilçe önceki başkanı Mustafa Yanmış’tan şok seçim yorumu

Yerel seçimlerin Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayan Uraloğlu, AK Parti'nin Trabzon'da güçlü bir şekilde yola devam edeceğini ve halka hizmet etmeye talip olduklarını belirtti.

Uraloğlu, Trabzon halkından 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkarak kararlarını vermelerini ve birlikte zaferle çıkmalarını istedi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA