Bakan Uraloğlu, doğum günü olan 3 özel çocuğun doğum günlerini kutlayarak pasta kesti ve hediye takdim etti. 

Trabzon ve Çevresinde Hava Durumu Yağışlı Hava Bekleniyor, Yüksek Kesimlere Kar Yağışı Trabzon ve Çevresinde Hava Durumu Yağışlı Hava Bekleniyor, Yüksek Kesimlere Kar Yağışı

HAYATIMIZIN HER ALANINDA OLMALISINIZ

Uraloğlu, “İnsanlar eskiden yanındaki yakınındaki özel bireyin bilinmesini istemezdi. Bu asla bir ayıp değil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan özel bireylere imkan verdi. Sosyal devletçilik budur. Hayatımızın her alanında özel bireylerin olmasından mutlu oluyorum” diye konuştu. 

NE YAPSAK AZDIR

Uraloğlu, “Büyükşehir’de Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da da Ergin Aydın ile sizlerin dertleri ile dertleneceğiz. Yaptıklarımız yeterli midir? Değildir. Siz daha fazlasını hak ediyorsunuz. Bizler de yapabilmek için gayret edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı ve AK Part’mizi özel bireylerimiz çok seviyorlar. Onların desteği bizim için çok kıymetlidir. Soframızı birlikte paylaştık” ifadelerine yer verdi. 

URALOĞLU’NDAN SÜRPRİZ

Doğum günü olan özel bireyler Cihan Bahçekapılı, Gülcan Uzun ve Kayra Uzuner’in doğum gününü kutlayan Uraloğlu, sağlıklı uzun ömür diledi. 

İftar yemeğine AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Trabzon büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın ve özel bireyler ile aileleri katıldı.

Editör: Birol Sancak