Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Alman ekibi Union Berlin'in başına geçen Nenad Bjelica, eski kulübünden bir oyuncuyu kadrosuna katma peşinde. Hırvat teknik direktör, özellikle eski öğrencisi Mislav Orsic'i takımına transfer etmeyi planlıyor.

Bjelica'nın öncelikli hedeflerinden birinin Trabzonspor'un oyuncusu Enis Bardhi olduğu söylentiler arasındaydı. Ancak son bilgilere göre, Bjelica'nın gözü şimdi Mislav Orsic'te. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Union Berlin'e transfer olan Bjelica, takımını küme düşme potasından kurtardı ve gelecek sezon da takımın başında olması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Unutulmayacak Galatasaray Galibiyeti! 10 Kişiyle Büyük Zafer Fenerbahçe'den Unutulmayacak Galatasaray Galibiyeti! 10 Kişiyle Büyük Zafer

Bjelica'nın geçmişte Orsic'i Trabzonspor'a getirdiği ancak oyuncunun çapraz bağ sakatlığı nedeniyle istenilen performansı gösteremediği biliniyor. Şimdi ise Bjelica'nın Orsic'i tekrar transfer etme ihtimali konuşuluyor ve bu transfer gündemin en önemli maddelerinden biri haline geldi.

Kaynak: 61medya