ALTIN REKOR KIRDI!

Memiş'in açıklamaları şu şekilde:

"Bugün ABD enflasyon verisi açıklanacak ve bunu yakından takip edeceğiz. Ons altın dün 2189 dolara kadar yükselerek rekor kırdı.

"Kar Satışı Bekliyorum"

Ons altın tarafında bir kar satışı bekliyorum. Yaklaşık 80 dolar civarında bir satışın gelmesi muhtemel.

"2100 Dolar Seviyesinde Alım Fırsatı Olacak"

2100 dolar destek seviyesini takip edeceğim. Gram altın yatırımcıları da ons altındaki bu satışları takip etmeli. Çünkü 2100 dolar seviyesine geldiğinde gram altın için bir alım fırsatı doğabilir.

İŞTE 2 KRİTİK TARİH...

Bu yüzden gram altın yatırımcıları Salı ve Çarşamba günleri ons altın fiyatlarını takip etmelidirler.

"Satışlar Kalıcı Olmayacak"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari Ücrete Temmuz'da Zam Yapılacak mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari Ücrete Temmuz'da Zam Yapılacak mı?

Bu satışların kalıcı olmasını beklemiyorum. Yön tekrar yukarı doğru olacaktır. Dolayısıyla ons altında yaşanan düşüşler, gram altın yatırımcısına destek sağlayacaktır.

"Altın Gram Fiyatı için 2400 Lira Altına Sarkmalar Bekliyorum"

Serbest piyasada gram altın TL fiyatı dün 2434-2436 lira seviyelerini gördü. Bu hafta, gram altında da ons altın gibi 2400 lira altına düşüşler bekliyorum.

"Alım Fırsatı Değerlendirilmeli"

Altın bulunduranlar aceleci davranmamalı, fırsat kollamalıdır. ABD enflasyon verisinin açıklanmasını bekleyerek sonrasında alım fırsatı yakalanabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmek önemlidir.

Editör: Doğukan ÖZKURT