Usta oyuncu Kadir İnanır, sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. İşlem sonrasında çekilen MR görüntülerinde de işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beynin beslenmesi şu anda iyi durumda. Kadir İnanır şu an entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor ve durumu stabil."

Başhekim Sağlam, İnanır'ın Beykoz'daki evinde rahatsızlanması üzerine ambulansla hastaneye getirildiğini belirtirken, ilk değerlendirmede sağ tarafında felç olduğu ve şuurunun kapalı olduğunu ifade etti. Ekibin hızla toparlandığını ve gerekli tetkiklerin yapıldığını dile getirdi.

Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor! Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor!

İnanır'ın ilk 24-48 saat içerisinde bir uyandırma işlemi yapılmayacağını, ancak gelişebilecek komplikasyonlar olmadığı sürece işlemin başarılı geçtiğini ve durumunun stabil olduğunu vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN