Vakfıkebirimize hak ettiği hizmetleri kazandıracağız. İlçemizin sosyal alanlara ihtiyacı var. Bu konuda ciddi girişimlerimiz oldu. Yaz aylarında ulusal bir markamızla birlikte insanlarımızın beklentilerini karşılayacak sosyal bir mekanı ilçemize kazandıracağız. Plajımızın ve millet bahçemizin aktif olarak kullanılması ve işletilmesi için de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Borçlu bir belediye devraldık. Milletimizin, sizlerin paralarınızı kimseye peşkeş çekemeyiz.

Kaynaklarımızı Vakfıkebirimizin ali menfaatleri için kullanıyoruz, kullanacağız. Belediyemize gelir getirecek projeler yapacağız. Güneş enerji sistemi, asfalt plenti ve beton santrali kurmak için çalışıyoruz. Tüm Vakfıkebirlilerin belediye başkanıyım. Devletimizin emrindeyiz. Devlet aklı bize neyi gösteriyorsa onu yaparız. Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VAKFIKEBİR HEPİMİZİN

Çarşıbaşı MHP İlçe Yönetiminden Önemli Açıklamalar Çarşıbaşı MHP İlçe Yönetiminden Önemli Açıklamalar

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ise, özellikle park, plaj ve millet bahçesi düzenlemeleri ile ilgili olarak ilçe halkının yoğun bir beklentisi olduğunu ifade ederek, “Bu beklentilere karşılık vererek ilçemize güzel hizmetler kazandıracağınıza gönülden inanıyorum. Bu ilçe hepimizin. Buraya yapılan hizmetler hepimize yapılacaktır. Bu manada bizlerde üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Editör: Birol Sancak