Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı

Gönül Bağları ve Hizmet Vurgusu

Başkan Koçal, MHP ile olan gönül bağının altını çizerek, "Değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile bu onurlu göreve seçildim ve Vakfıkebir'imiz için yeni bir sayfa açtık. Oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Tüm Vakfıkebirlilerin belediye başkanıyım," dedi. Belediye çalışmalarının, devletin yönlendirmeleri doğrultusunda şekilleneceğini vurguladı.

Yatırım ve Gelişim Planları

Başkan Koçal, belediyenin mali durumunu iyileştirme ve yeni gelir kaynakları yaratma planlarını anlattı. Güneş enerji sistemi, asfalt plenti ve beton santrali kurma çalışmalarının yanı sıra, ilçeye sosyal tesisler kazandırmak için görüşmeler yapıldığını belirtti. Koçal, "Belediyemizin borç yükünü azaltarak yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Bütün önceliğimiz ve gayretimiz Vakfıkebir’imize hak ettiği hizmetleri kazandırmaktır," ifadelerini kullandı.

Sonuç olarak, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'ın MHP İlçe Teşkilatı ziyareti, ilçe için planlanan gelişim ve yatırım projelerini daha geniş bir kitleye duyurmanın yanı sıra, yerel yönetimin hizmet odaklı yaklaşımını pekiştirdi. Yeni projeler ve hizmetlerle Vakfıkebir'in daha da gelişmesi hedefleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Birol Sancak