Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir program düzenleyerek Mülki İdare Amirleriyle bir araya geldi. Program, DSİ'de gerçekleştirildi ve Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra eşi Güllühan Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Mülki İdare Amirleri ile eşleri katıldı.

Mülki İdare Amirlerinin İdareciler Günü'nü kutlayan Vali Yıldırım, yaptığı konuşmada vatanlarına ve milletlerine en iyi hizmeti sunma çabası içinde olduklarını ifade etti. Vali Yıldırım, "Bizim tek gayemiz, tek derdimiz vatanımıza ve milletimize hizmettir. Bu mesleği en güzel şekilde icra ederek vatanımıza ve milletimize en güzel hizmeti hep birlikte vermenin çabası içerisinde olacağız. Bu nedenle yapmış olduğumuz görevin ne kadar değerli ve şerefli bir görev olduğunu aziz milletimiz takdir ediyor ve değerlendiriyor. Dolayısıyla milletimiz ne zaman bir sıkıntıya düşse, aklına ilk gelen vali ve kaymakamdır. Bu konuda oldukça hassas olmalıyız." şeklinde konuştu.

Vali Yıldırım, Mülki İdare Amirlerinin öncülüğünde birçok önemli hizmetin vatandaşlarla buluşturulduğunu belirterek, bu özverili çalışmaları için teşekkür etti. Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetlerin ifasında Mülki İdare Amirlerinin önemli bir rol oynadığını vurgulayan Vali Yıldırım, "Devletimiz her alanda büyük hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturuyor. Bu hizmetin ifasında mesleğimizin rolü çok büyüktür. Görevlerinizde başarılar diliyor, gününüzü tekrar kutluyorum." dedi.

Program sonunda Vali Yıldırım, Mülki İdare Amirleri ve aileleriyle sohbet etti ve toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT