ALİ OSMAN AMCAYA VEDA

Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Yükünç’ün babası Ali Osman Yükünç hayatını kaybetti. Sağlık sorunları nedeni ile bir süredir KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi gören Ali Osman Yükünç, dün akşam saatlerinde yaşama veda etti. Yükünç’ün cenazesi ikindi namazına müteakip Akoluk Mahallesi Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye AK Parti MKYK Üyesi Dr. Adnan Günnar, MHP il başkanı Ömer Ayar, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, MHP önceki dönem milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, AK Parti Ortahisar  belediye başkan adayı Ergin Aydın, sağlık personelleri ile Yükünç ailesinin yakınları katıldı.

KİREÇHANE’DE SAHA ÇALIŞMASI

AK Parti MKYK üyesi, Trabzon önceki dönem milletvekili Dr. Adnan Günnar, Ortahisar ilçesi Kireçhane Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde Ortahisar belediye meclis üyesi adayları Zeki Kavanoz ve Hayrullah Baytar ile Kireçhane’yi ziyaret eden Günnar, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Günnar, yerel seçimlerle ilgili vatandaşlarla istişare etti, soruları cevapladı.

ÖZEL ÇOCUKLARLA BİR ARADA

Psiko-Fest’e Yoğun İlgi Psiko-Fest’e Yoğun İlgi

AK Parti Yomra belediye başkan adayı Abdulkadir Özdemir, Yomra’da özel çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara kahvaltı ikram etti. Özdemir, “Yavaş da olsa sürekli ilerleme kaydetmek, asla vazgeçmemektir.Özel Eğitim çocuklarıyla birlikte doğayla iç içe güzel bir gün geçirdik. Birlikte oyunlar oynadık, müzikler dinledik günümüzü şenlendirdik” dedi.

HAYAT KURTARAN BAĞIŞ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu. Hayat kurtarmanın önemine değindi. Sağlıklı olan her bireyin 3 ayda bir kan bağışlaması için çağrıda bulunan Aktürk, “Bağışlanan her kan kurtarılan 3 candır. Kızılay’ın düzenli kan bağışçısıyım. Şu anda kan stoklarında gerileme söz konusu. Sağlıklı olan herkes mutlaka kan bağışında bulunmalıdır. Hem sağlık açısından faydalı hem de insani olarak bir sorumluluktur” dedi.

ZAFERE ULAŞACAĞIZ

AK Parti’den Çarşıbaşı belediye başkanlığı için aday adayı olan Zekeriya Karaçengel, bağımsız aday olduktan sonra miting yaptı. İlçenin semt pazarı günü olan Cumartesi günü ilçe meydanında miting yapan Karaçengel, “Millet iradesi harekete geçerek bizlerden sorumluluk alarak yönetime tabi olmamızı istemiştir” dedi.  Karaçengel, şöyle devam etti: “Ayrıştıran değil, birleştiren, şeffaf sorgulanabilir bir belediyecilikle yola çıkıyoruz. Çarşıbaşı insanı istemeye istemeye kendisine dayatılanı kabul etmez. Bunu da 31 Mart’ta sandıkları patlatarak gösterecektir. Çok çalışacağız. Sizlerle birlikte hareket edeceğiz. Zafere ulaşacağız.”

“HAFIZALARDA YER EDİNMEK EN BÜYÜK ONURDUR”

AK Parti Trabzon kurucu İl başkanlarından Trabzon siyaset ve hukuk camiasının önemli ismi Av. İbrahim Keskin gönülleri kazanmanın dost sahibi olmanın bütün makamlardan  daha değerli olduğunu ifade ederek " Allah'tan bu noktada şanslı biririyim.69 yaşındayım çok değerli samimi yürekli insanlar kazandım.. Gönüllerin vekili olarak hafızalarda yer edinmek en büyük onurdur" dedi. Trabzon siyasetin iki duayn ismi Mehmet Atmaca ve Av.İbrahim Keskin, emekli polis memurları Efrahim Sarı ve Osman Elibol ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile ülke ve yerel gündem üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

“ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ömer Dayı, yeniden aday oldu. Dayı, “31 Mart Yerel Seçimlerinde Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Ahmet Kaya liderliğinde benimde meclis üyesi olarak çıktığımız bu yolda halkımızın destek ve oylarıyla seçilerek şehrimize, halkımıza hizmet etmeyi Allah nasip eder inşallah.” Dedi.

Editör: Ayşe Sancak