Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, valilik personeli ve valilik çevresindeki esnaflarla birlikte iftar yemeği düzenledi. Valilik binası önünde gerçekleştirilen iftar programına Vali Yardımcıları, kaymakamlar, valilik birim müdürleri, çalışanlar ve esnaflar katıldı.

Vali Yıldırım, katılımcılara teşekkür ederek yaptığı konuşmada, "Bugün mesai arkadaşlarımız ve valilik çevresindeki esnaflarımızla birlikte bir aile iftarı yapalım istedik. Komşularımıza ikramda bulunalım istedik. Allah razı olsun kırmayıp davetimize icabet ettiniz. Sizlerle bu iftar sofrası daha bir bereketleniyor. Hayat paylaştıkça güzelleşiyor. Sizlere teşekkür ediyor, önümüzdeki Kadir Gecenizi ve Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu.

Vali Yıldırım ve eşi, misafirleriyle masaları tek tek gezerek sohbet etti. Bu samimi atmosferde, valilik personeli ve esnaflar bir araya gelerek birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Bu tür etkinliklerin toplumsal birlikteliği güçlendirdiği ve dayanışmayı artırdığı belirtiliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN