Yaratıcılık ve Lezzet Yarışma

Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği

Ec7Bd4F7 4Efa 4C5A Beaf 6F1E27Ed31D9

Yarışmada, 7 öğrenci ve 7 veli ekibi, 70 dakikalık bir süre içinde ana yemek ve tatlılarını hazırladılar. Sürenin sonunda ise jüri, hazırlanan yemekleri sunum ve lezzet olmak üzere iki farklı kategoride değerlendirdi. Yarışmada dereceye giren ekiplere ödüller verildi.

Velilerin ve Öğrencilerin Bir Araya Gelmesi

Fc41F4B1 357D 45F2 82A1 0978A1D9003B

Okul Müdürü Sadri Karaömeroğlu, yarışmanın asıl amacının velileri ve öğrencileri bir araya getirerek birlikte vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Etkinlik sayesinde velilerin çocuklarının eğitim ortamlarını daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Yarışmanın Anlamı

D92Da238 F5Bb 49Ac 80E2 7070C5D1Ad57

Katılımcılar arasında yer alan Hatice Çalışır, yarışmanın farklı bir heyecan ve duygu verdiğini söyledi. Kendisinin kızı için katıldığını ve gelecekte başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Duygusal Anlar

A35C6B84 41F1 441B 8E3F 1B701Dfbd541

Diğer bir katılımcı olan Çiğdem Torpi, yarışmada ikinci olmalarının öneminin olmadığını, önemli olanın çocuğunun mutlu olması olduğunu belirtti. Annesiyle aynı mutfakta çalışmanın duygusal bir deneyim olduğunu ifade etti.

Birlikte Yaşanan Mutluluk

4B658C2F A7Cd 4Aa9 B4E5 C5B7E0Cc5302

Ece Çalışır ise, annesiyle birlikte yarışmaya katılarak duygusal bir deneyim yaşadıklarını söyledi. Onun için derece kazanmanın değil, annesiyle birlikte yarışmanın önemli olduğunu vurguladı.

Yemek yarışması, velilerin ve öğrencilerin bir araya gelerek eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşamalarını sağladı.

Kaynak: İHA