Sağlığın keyfini sürdüler

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Av. Işıl Demir Güner, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliği ile yaptığımız sağlıklı geleceğe adım atmak ve pedal çevirmek bizim etkinliklerimizden en önemlisi. Geleneksel oldu. Pedallarımızı sağlığa çeviriyoruz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Spor şehrimiz Trabzon’a uygun organizasyonları yapıyoruz. Amacımız gençlerimizin, çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın bu tür faaliyetlere katılması bizim için çok önemli ve değerli. İnsanlar spor yaptığı zaman duygularını en iyi şekilde kontrol edebilme gücüne sahip oluyor. Dolayısı ile biz her alanda spor yapılmasını istiyoruz. 12. Geleneksel Yeşilay sürüş etkinliğinde organizasyon yapılıyor” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Kanca, “İnsanlığı kötülüğe sürükleyen çok fazla faktör var. İnsanlığın korunaklı limanlara ihtiyacı var. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de spor. Belediye, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Yeşilay Cemiyetimiz elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Gençlerimiz istekli şekilde katıldı. Tebrik ediyorum” ifadesine yer verdi. Protokol konuşmalarının ardından gençler bisiklet ile Maraş Caddesi güzergahını takip ederek Avni Aker Millet Bahçesine kadar pedalları sağlık için çevirdiler.

Muhabir: BİROL SANCAK