Şirketin Elektrikli Araçlar Alanındaki Yatırımları Hız Kesmiyor

Hibrit Motorlu SUV Model Araçlar İndirimli Fiyatlarla Satışta! Hibrit Motorlu SUV Model Araçlar İndirimli Fiyatlarla Satışta!

Son yenilikleri arasında, elektrikli araç platformu üzerine inşa edilen ilk ürün olan Volvo FM Low Entry kamyon yer alıyor. Bu kamyon, çöp toplama, ürün dağıtımı ve şantiye operasyonları gibi çeşitli görevler için özel olarak tasarlanmış durumda.

Yeni FM Low Entry modeli, dört batarya paketiyle toplamda 360 kWsa kapasiteye sahip. Tek şarjla 200 kilometreye kadar menzil sunabilen kamyon, özellikle şehir içi kullanım için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. 483 beygirlik (360 kW) elektrik motoruyla güçlendirilen araç, ağırlığına göre 19 ila 32 ton arasında değişiyor.

Volvo 1

Volvo Trucks'ın tasarladığı bu yeni platform, beş farklı aks konfigürasyonu sunarken müşterilere bir ila dört koltuklu modeller arasından seçim yapma imkanı tanıyor. Ayrıca, çeşitli operasyonel ihtiyaçlara ve tercihlere göre uyarlanabilen genişletilmiş yüksek yataklı kabin de tercih edilebiliyor.

Volvo'nun gelişmiş Camera Monitor sistemi ve İngiltere'nin ağır sınır araçları için geçerli olan Direct Vision standardından beş yıldız alan araç, sürücüye en iyi görüş açısını sağlayarak güvenliği ön planda tutuyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak