Süper Lig'de bir teknik adam yönetiminde en fazla gol atan oyuncu bakın kim? Tanıdık bir isim zirvede! Süper Lig'de bir teknik adam yönetiminde en fazla gol atan oyuncu bakın kim? Tanıdık bir isim zirvede!

Sneijder, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki müsabakada yaşananları yorumlarken, "Bu ne taraftarlar ne de oyuncular için uygun değil. Sadece içeri girmeniz gerekiyor. Bu da bir şeyden kaynaklanıyor, değil mi? Rekabetin ve hassasiyetin ne olduğunu bildikleri halde orta sahada zaferi kutlamak için beş dakika geçirdiklerine inanamıyorum" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Sneijder, "Bunu yapmamalısın, sadece soyunma odasına girmeli ve orada çılgınca sevinmelisin. Öyle sevinmeleri uygun değildi, tıpkı taraftarların sahaya girmelerinin uygun olmadığı gibi. Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki ilişkinin ne olduğunu biliyorum. Bunu yapmamalısın. Bunu haklı çıkarmıyorum ama bir nedeni var. Kışkırtmayı gördüm" şeklinde açıklamalarda bulundu.
Sneijder'in bu sözleri, Türk futbolundaki rekabetin ve hassasiyetin yanı sıra oyuncu ve taraftar davranışlarının sınırlarını vurgularken, yaşanan olaylara dair uluslararası bir perspektif sunmuş oldu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA