Hikmet Çetin: Ülkemizin tüm sorunlarını kolayca çözmenin yolu AK Parti ile CHP ittifakından geçer Hikmet Çetin: Ülkemizin tüm sorunlarını kolayca çözmenin yolu AK Parti ile CHP ittifakından geçer

Gümüşhane’de Emniyet’in yaptığı yol kontrolü sırasında durdurulan araç içerisindeki yabancı uyruklu şahısın mide ve bağırsaklarında 65 adet paketlenmiş uyuşturucu madde tıbbi müdahaleyle çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akçakale uygulama noktasında durdurulan araç içerisindeki Y.S. isimli şahsın tedirgin hareketler sergilemesi üzerine şahsın üzerinde inceleme yaptı. Başsavcılık talimatıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne götürülen şahıs, yapılan muayene sonucunda midesinde ve bağırsaklarında tespit edilen 65 adet paketlenmiş uyuşturucu madde taşıdığı belirlendi.
Tıbbi müdahale ile çıkarılan paketlerin içerisinde toplam ağırlığı 429,25 gram metamfetamin maddesi olduğu tespit edildi. Y.S. hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli işlem başlatıldı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN