Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'ın Oyunculuk Planları Hakkında Açıklamaları

2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenerek setlere veda eden ve mesleğini bir süreliğine bırakan Yasemin Özilhan, bu süreçte çocuklarını büyütmeye odaklanmıştı. Ancak son zamanlarda oyunculuğa geri döneceği yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen ünlü isim, durumu açıklığa kavuşturdu.

Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar

Yasemin Özilhan, yaklaşık 12 yıl aradan sonra kamera karşısına geçmeye hazırlandığına dair spekülasyonlara yanıt verdi. Özilhan, bir dijital platformda yayınlanacak ve 8 bölümden oluşacak bir dizide rol alacağına dair söylentilere ilişkin olarak, "Okuduğum birkaç senaryo var ama kesin bir şey yok. Önceliğim her zaman çocuklar" şeklinde konuştu. Ayrıca eşi İzzet Özilhan'ın kendisini destekleyip desteklemediği konusunda da açıklamalarda bulunan Yasemin Özilhan, "İzzet karşı çıkmıyor. Her zaman, her işte beni destekler" ifadelerini kullandı. Bu sözlerle Yasemin Özilhan, oyunculuk kariyerine geri dönmeye yönelik belirsizlikleri aydınlığa kavuşturmuş oldu.

Muhabir: AYŞE SANCAK