DEVLET YÜRÜMÜYOR

Orhan Topal, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Göreve Başladı
Orhan Topal, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Göreve Başladı
İçeriği Görüntüle

Esnaf ziyareti sonrası ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştirdi. Verdiği mesajlarda şöyle dedi: “Osmanlı İmparatorluğunun işlerinin aksadığı dönemlerde Trabzon’daki Şehzade Yavuz Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman müdahale ederek yönetimin başına geçip başarılı sonuçlara ulaştığını, günümüzde de ülke yönetiminin iyi olmadığını biliyoruz. İşte benim adım da Yavuz. Trabzonluyum, yönetime talip oldum. Sizlerin de desteği ile ve Allah’ın izniyle başararak bu sıkıntıları aşacağıma inanarak yola çıktım.”

YENİ BİR YOL AÇACAĞIZ

“Sistem getirilirken çok iyi düşüncelerle getirildi. Ne var ki sonuçları hiçte düşünüldüğü gibi olmadı. Tek kişinin vereceği kararlarla çözümden çok çözümsüzlükler oluştu. Bu sistem mutlak değişecek. Ekonomik ve adalet sisteminden herke şikayetçi, Dış politika desen millilikten uzak bir noktada. Ev sahibi kirasını alamamaktan, kiracı kiraları aldığı maaşın üstünde olduğu için kirasını ödeyemediğinden, emekli geçinemediğinden şikayetçi. Bu sistemde insanlar düşüncelerini ve yanlışları açıklamaktan korkar duruma düştü.”

Ağıralioğlu, İktidara geldiklerinde veya Cumhur Başkanı seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. İlçemizden aldığı enerji ile mutlu bir şekilde ayrıldı.

Kaynak: TUNCAY UÇKUN