Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Antalya'da gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Genç A Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda zaferle ayrılarak Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Şimdi gözler, Çin'in Dalian kentinde düzenlenecek olan Liselerarası Dünya Kupası'nda.

Turnuvadaki rakipleri belli olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, H Grubu'nda mücadele edecek. Katar, Şili, İngiltere ve Tayland ekipleriyle aynı grupta yer alacak olan temsilcimiz, ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacak.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in Açıklamaları: "Paramız Yok, Sıkıntılarımız Çok" Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in Açıklamaları: "Paramız Yok, Sıkıntılarımız Çok"

Toplamda 30 ülkeden 36 takımın mücadele edeceği bu büyük organizasyonda, Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, 2003 ve 2015 yıllarında kente getirilen kupa geleneğini sürdürmek için mücadele edecek. Bu turnuvada başarılı olmaları, Türk futbolunun geleceği için önemli bir adım olacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU