Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından biri olarak kabul edilen Kanuni Bulvarı'ndaki Boztepe Tüneli giriş-çıkış yolunun trafiğe açılmasının ardından, yayalar için oluşturulan tehlike noktasına yeni bir üst geçit eklendi. 

Yenicuma, Esentepe, Boztepe ve Çukurçayır mahallelerini birleştiren Çukurçayır 1 Tüneli geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı. Ancak tünel çıkışındaki noktada yaya güvenliği için önlem alınmamıştı. Bu nedenle geçen hafta yapımına başlanan üst geçit, hizmete girdi.

Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi

C873370A 2Dbb 4602 Bdf9 7562821Db13A

Özellikle Boztepe Tüneli giriş-çıkış yolunun yakınında bulunan 1001 Evleri sakinleri, yolun tehlike oluşturduğunu ifade ederken, yeni üst geçidin yapılmasıyla birlikte memnuniyetlerini dile getirdiler. Yaya güvenliğini artırmak amacıyla inşa edilen üst geçit, Kanuni Bulvarı'nın trafiğini kullanan yayalar için önemli bir güvenlik önlemi olarak hizmete sunuldu.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak