Çarşıbaşı ilçesindeki Kaldırım Yaylası yolu, yıllardır vatandaşların güvenlik endişesi taşıdığı bir güzergâhtı. Yolun kenarına bariyer yapılmaması nedeniyle bölgede ölümlü kazalar meydana gelmişti. Son olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla yol kenarlarına bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Çalışmalar Yerinde İncelendi

Samsun’da çevre için ortak irade: 13 proje aynı masada
Samsun’da çevre için ortak irade: 13 proje aynı masada
İçeriği Görüntüle

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş, Yavuz Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın ve Şahinli Mahallesi Muhtarı Metin Bektaş ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Keleş, “Kaldırım Yaylası yolunda bariyer yapım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Muhtarlardan Teşekkür

Yavuz Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın, sürecin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Yolumuzun betonlanmasında ve bariyerlerinin takılması noktasında başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah kanalların yapılmasıyla birlikte yolumuzdaki diğer eksiklikleri de kısa zaman içerisinde gidermiş olacağız.”

Vatandaşlar Daha Güvenli Yol Kullanacak

Bariyerlerin tamamlanmasıyla birlikte Kaldırım Yaylası yolunda trafik güvenliğinin artması ve kazaların önüne geçilmesi bekleniyor. Ayrıca, yolun altyapısındaki diğer eksikliklerin de kısa sürede giderileceği bildirildi.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT