Editör: TE Bilisim
YENİ BİR HEYECAN
Şampiyonlar Ligine katılacak olan Trabzonspor’da farklı bir hava yakaladı Trabzonspor, dört günlük iznin ardından çalışmalarına bugün yeniden başlıyor. Bu sezon çok farklı kulvarlara yelken açan Bordo-Mavili ekip, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye
Şampiyonlar Ligine katılacak olan Trabzonspor’da farklı bir hava yakaladı
Trabzonspor, dört günlük iznin ardından çalışmalarına bugün yeniden başlıyor. Bu sezon çok farklı kulvarlara yelken açan Bordo-Mavili ekip, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nın yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de boy gösterecek.
Sezon öncesi gerçekleştirilen kamp dönemi ile iyi bir hazırlık süreci geçiren Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin açılışını Manisaspor maçı ile yapacak. Bu müsabakadan dört gün sonra ise İtalya’da İnter ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu iki müsabakaya odaklanmış durumda.
Teknik adam Şenol Güneş, öncelikli olarak takımı Manisaspor maçına hazır hale getirmeye çalışacak. Bayram sonrası tamamen bu müsabakalara odaklanacak olan Bordo-Mavili ekipte teknik adam Güneş, bu maçların taktiği üzerinde duracak.
Yorumlar
Çok Okunanlar

Fatih Tekke Onayladı; Trabzonspor'un Golcüsü Süper Lig'den

Trabzonspor'un sezon başından bu yana tartışılan isimlerinden biri Rekora Koşuyor! Alanyaspor Maçı Kilit Rolde

Trabzonspor Avrupa'ya Ziraat Türkiye Kupası'ndan gidebilecek mi?

Rizesporlular Fatih Tekke’ye Tepkili! Kilit İsimlerin Dinlendirilmesi Tartışma Yarattı

Trabzonspor’un 6 milyon Euro’ya transfer ettiği Sikan İlk 11’de Ama Tartışmalar Bitmedi!

Trabzon’da Raylı Dönem Başlıyor: Hafif Metro ve Samsun-Sarp Demiryolu Geliyor!