SGK İl Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu gibi önemli kurumları ziyaret eden Çolak, bu ziyaretlerde bölgenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.
İftar sonrası ise mahalle ziyaretleri ve çay ocağı ziyaretlerine devam eden Çolak ve beraberindekiler, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

Özellikle Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Arslan ile yapılan görüşmelerde, çay tarımının bugünü ve yarını üzerine önemli değerlendirmeler yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ise mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara, partilerinin Rize'de belediye başkanlığını kazanması durumunda, özledikleri ve bekledikleri hizmetleri sunacaklarını belirtti. Zerdeci, özellikle 1 Nisan sabahı "Nerede kalmıştık diyerek" yeniden başlayacaklarını ve özlenen Millî Görüş belediyeciliğini yeniden hayata geçireceklerini vurguladı.
 

Muhabir: BİROL SANCAK