Tanış, ilkel yollarla yapılan sulama kanalının günümüze kadar çeşitli iyileştirmelerle geldiğini ifade ederek, kanalın yenilenmesi için çalışmaların başladığını duyurdu.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Ebeler haftasında ziyarette bulundu AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Ebeler haftasında ziyarette bulundu


Belediye Başkanı Tanış, dönemin imkanlarıyla yaklaşık 40 yıl önce yapılan sulama kanalının günümüzde yetersiz kaldığını ve yenilenmesi gerektiğini söyledi. Gümüşhane İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihaleye katılım olmamasına rağmen, yakın zamanda ihalenin gerçekleştirilerek halkın hizmetine sunulacağını müjdeledi.


Başkan Tanış ayrıca, beldede artan tarımsal faaliyetler sonucunda belediyenin kendi imkanlarıyla Osman Gazi Mahallesi'nin Kuzuplar mevkisinde 1 kilometrelik yol ve kanal çalışmasının başlatıldığını belirtti. Bu çalışmanın kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti. Tanış, tarımsal altyapının iyileştirilmesi için yapılan bu çalışmaların beldede tarıma dayalı ekonominin gelişimine katkı sağlayacağını vurguladı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak