Sürmene ilçesinde mahalle muhtarları mevcut başkan Rahmi Üstün ün etrafında kenetlendi. Sürmene ilçesinde görev yapan mevcut mahalle muhtarları topluca imza kampanyası düzenleyerek Rahmi Üstün ile devam etmek istiyorlar..

Sürmene ilçesinde yaklaşan yerel seçimler öncesinde saflarını belli eden Mahalle muhtarları “Parti teşkilatları mahalle muhtarlarını dikkate alması gerek mahalle muhtarları seçilmiş ve hizmete devam eden kişilerdir. Gelinen noktada parti teşkilatları halkın istediğini değil kendi istediklerini aday göstererek büyük bir yanlışa imza atıyorlar. Yapılan anketler ve kamuoyunun tercihini değil bazı kişilerin kendi istedikleri adayı göstererek genel merkezi yanlış bilgilendiriyorlar anketler aday adayları arasında şeffaf yapılmalı. Yapılan  bu taraflı  yanlıştanve yönlendirmenden derhal dönülmeli.

Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi

Halkın ve muhtarların sesine kulak verilmeli.” Sürmene ilçesi Muhtarlar derneği başkanı Aslan Aydın “ Mevcut başkan Rahmi Üstün on yıldır ilçede görev yapıyor elinden geldiğince bizlerin sorumlu olduğumuz mahallelere imkanları doğrultusunda yardımcı olmaya ,hizmet etmeye çalışıyor. Bizler mahalle muhtarları olarak Mevcut Başkan Rahmi üstün Ün yanındayız.” Dedi.

Her şeye rağmen Sürmene ilçesinde yeniden ciddi ve geniş kapsamlı kamuoyu yoklaması yapılması gerekiyor. Sürmene ilçesini geçtiğimiz dönemde Yomra ilçesinin düştüğü duruma düşürmek istiyorlar. Kamuoyunun nabzı önemlidir halkın istediği aday gösterilmeli aksi taktirde halk tercihini partiden yana değil kişilerden yana kullanmaya meyillidir.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT