Zafer Mollahüseyinoğlu'nun Konuşması

Yeşil Yol Derneği Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu, öğrenciler ve velilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu sıcak ortamda kıymetli öğrencilerimiz ve velilerimizle bu güzel iftar sofrasında buluşmaktan son derece mutlu oldum. Daha güzel programlarda bir araya gelmek dileğiyle hepinizi Allah'a emanet ediyorum." şeklinde konuştu.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Temizlik İşçileriyle Birlikte Çalıştı Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Temizlik İşçileriyle Birlikte Çalıştı

Velilerin Duyguları

Veliler adına konuşan Fatma Bekaroğlu, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin velileriyle, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla buluşmalarının sosyalleşmeleri ve topluma uyum becerileri kazanmaları açısından önemli olduğunu vurgulayarak, etkinlikleri düzenleyen Yeşil Yol Derneği'ne ve Pekünlü Merkez Pide'ye teşekkürlerini iletti.

Merkez Pide Sahibinden Teşekkürler

Merkez Pide'nin sahiplerinden Harun Sağlam, özel çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Ayrıca, Yeniden Refah Partisi Trabzon Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuba Sağlam Bilgin ve parti yöneticileri, aile ziyaretlerinde bulunarak bir süre sohbet ettiler.
Yeşil Yol Derneği'nin özel öğrencilerle gerçekleştirdiği buluşma, öğrencilerin ve velilerin bir araya gelerek sosyalleşmesine ve topluma uyum becerilerinin gelişmesine katkı sağladı. Program, derneğin özel çocuklar ve aileleri için düzenlediği önemli etkinliklerden biri olarak öne çıktı.

Muhabir: AYŞE SANCAK